6 sept 2015

LA NOSTRA SETMANA AL CASAL!!!!

El dimecres vam viatjar a París. Allà vam aprendre algunes coses en francès com ara les salutacions i les presentacions. També vam visitar els monuments més importants, com  La Tour Eiffel, L'Arc du Triomf i el Louvre. Quan estàvem al Louvre, vam dibuixar la Monalisa i mentre visitavem La Tour Eiffel vam crear la nostra Encara que va ploure tot el matí, vam estar una bona estona mirant Ratatouille i jugant.

El dijous vam anar a la capital d'Anglaterra: Londres! Amb l'ajuda del nostre pilot Jan i copilot Albert, vam volar per  sobre la ciutat i vam veure alguns grans monuments i paisatges. Un cop vam aterrar, ens vam anar a fer tour per la ciutat i vam veure Peter Pan. Després d'això, els més grans ens vam vestir i vam recrear el final del Peter Pan. Tot i que el temps era plujós , vam passar-ho bé!!

El divendres, la nostre pilot Elia ens va portar a Roma. Allà, vam veure alguns monuments importants i vam aprendre el que mengen. La pizza i la pasta són plats típics d'Itàlia, vam fer la nostra pròpia pizza de plastilina i un collaret molt acolorit de  pasta.

On anirem aquesta setmana vinent??
















No hay comentarios:

Publicar un comentario