13 jul 2017

DIJOUS DE CUINA I BALL!!

Hola famílies!

Avui ha estat un dia molt divertit i marxós. Per començar, hem anat tots al pavelló per fer l’últim assaig de la flashmob! Ens podreu veure ballar ben aviat, ja veureu ja que bé que ho fem i ens ho passem… DES-PA-CI-TO!

També hem fet el taller de cuina, el nostre amic Remy ha viatjat a el Japó i ha après a fer sushi, per això, ens n’ha volgut ensenyar. Ho hem fet amb pa i a l’interior en lloc del peix cru hi hem posat xocolata, fideus de colors, melmelada, philadelphia, paté… ens ha quedat prou bé i hem guanyat una estrella més de Masterchef!
A la classe hem descobert cosetes d’Àsia. Hem parlat de la Gran Muralla Xinesa, del seu menjar típic i que mengen amb palets! Durant el matí també hem fet un punt de llibre amb un Panda i la nostra inicial amb lletres xineses que són ben diferents de les nostres!
A l’última hora del matí els més grans de P5 i Primària hem anat a fer remullada que ja tocava amb aquesta calor! I els petitons hem fet acabat el punt de llibre xinès i l’estrella de Masterchef, hem cantat cançons en anglès, hem fet danses…
Ens ho hem passat pipa!

Fins demà!
MÉS FOTOS!!