19 jul 2017

DIMECRES SUPER XULO!!

Matí  de cuina, mandales i batalles d’aigua!


Aquest matí, els nens i nenes de P3 i P4 han gaudit de l’storytelling amb el conte en anglès ‘The smartest giant in town’ i les aventures del presumit gegant que va resultar ser també el més generós! Després del conte, hem jugat a diversos jocs al pati, com el “vaca-toro” i hem acabat amb una autèntica guerra de globus!

Els nens i nenes de P5 i Primària hem acabat les mandales i hem conegut les danses, músiques i altres elements propis de la cultura africana, el continent que treballem aquesta setmana. A més, hem acabat el matí amb jocs d’aigua i una batalla de globus al mig del pati que ens ha ajudat a refrescar-nos de la calor!

I després de tot això, encara hem tingut temps de fer el taller de cuina! Aquesta setmana hem elaborat una fantàstica amanida AFRICANA pelant, tallant i preparant tots els ingredients necessaris perquè ens quedés ben bona. Podreu veure a les fotos que bé ens ho hem passat!


IMPORTANT! DEMÀ DIA DE LA FAMILY PARTY cal que els nens i nenes vinguin amb la samarreta del Casal!ENS HO PASSAREM MOLT BÉ!!