5 sept 2017

DILLUNS AL COMPLET!

Hem començat la setmana amb les piles carregades i moltes ganes de continuar gaudint amb el casal de setembre. Per començar, de bon matí, tots junts hem tornat a parlar dels nostres coneixements sobre els esports: quins coneixem, quines són les seves normes, com s’hi juga i inclús, hem conegut què són les Olimpíades i la importància que tenen al món de l’esport.
Després, hem conegut les aventures del gegant George amb el conte en anglès “The smartest giant in town”, quines situacions vivia al llarg de la història i, fins i tot, hem pogut repassar el vocabulari de la roba que hem après al llarg dels cursos. Els més grans, a més, han ensenyat als més petits nous noms i peces de roba que fins ara desconeixíem.
Abans de descansar i esmorzar, els nens i nenes de Primària hem repassat el beisbol, hem pogut jugar un partit ben intens, mentre els més petits del casal jugaven a la sala de les peces a futbol.
Per tal de treballar entre tots els nivells, després del pati, hem fet equips internivell i hem jugat a diversos jocs tot ajudant-nos entre nosaltres (“l’aranya”, el “vaca-toro” o “l’stop”). Després, hem aprofitat el material de la sala de les peces per crear diversos racons i jocs i, una vegada més, hem treballat la relaxació individual i per parelles, imaginant situacions increïbles i fent-nos massatges.

Quin matí més divertit! Demà més!

No hay comentarios:

Publicar un comentario