6 jul 2018

AMAZING FOOD & FUN!!

Avui, seguint amb la temàtica de "Food&fun" els nens i nenes de P3 i P4 hem fet construccions, jocs d'enfilar i amb plastilina ens hem imaginat com seria el menjar del nostre món inventat.

Hem seguit amb un taller de cuina molt original; i és que hem canviat el color de la típica llimonada i l'hem convertit en color blau, verd... i estava boníssima!













Per acabar el dia amb energia i diversió, hem fet el dijous sobre rodes, seguint un circuit per tota l'escola. Hem portat patins, patinets, bicicletes, monipatins... ha estat un dia fantàstic!



Per altra banda, els nens i nenes de P5 i Primària hem començat el dia amb el Repassem i hem fet jocs interactius en anglès a la PDI.
Després, ens hem ajuntat tots en una sola classe i hem fet el nostre taller de cuina: un pintxo de fruites amb xocolata! Mmmmm!! Hem pelat les fruites i hem anat creant el pintxo al nostre gust. L'hem sucat a la xocolata desfeta i ho hem decorat amb "toppings"! Les nostres cares a les fotografies ho diuen tot! Estava realment bo!!


Després d'una mica d'esbarjo, hem acabat el dia amb una bona remullada per combatre la calor d'avui.

MÉS FOTOS!!
Ha estat un dijous molt dinàmic i divertit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario