18 jul 2018

Què divertit !!Avui dimarts ja notem que el Casal s’acaba, però això no vol dir que no tinguem ganes de gaudir al màxim de totes les activitats que fem!!


Ha tornat el solet i hem pogut fer totes les activitats. Que contents ens hem posat.
Com cada matí P5 i primària hem repassat una mica i un cop acabat ens hem endinsat a fer una manualitat molt original, on cadascú ha creat el seu coet amb un tub de paper de vàter i altres materials. Ens han quedat ben xulos!!!!  Segur que més d’un papa o mama vol saber com ho han fet jejeje...Mentrestant, els nens i nenes de P3 i P4 jugàvem amb plastilina, jocs de construccions i precisió, trencaclosques i jocs a la PDI. Quan hem acabat, hem començat a fer una manualitat d’un coet que durant aquesta setmana veureu el resultat. Ens ho hem passat molt bé, ja veureu com han quedat ja....
Heu vist les activitats més originals que ens fan fer els nostres amics Superherois ALEX i MIKE? ENS AGRADEN MOLT!!Desprès de les manualitats hem sortit a esmorzar i jugar una estona a joc lliure pel pati.
Seguidament ens hem preparat tots per refrescar-nos una miqueta. P5 i Primària han fet la Remullada i P3 i P4 com ahir pel temps no vam poder fer-la hem jugat a jocs d’aigua i com hem xalat amb gots, regadores, pots... hem quedat ben xops com si haguéssim fet la Remullada. Fins i tot hem creat una atracció i hem convertit el tobogan del pati en un tobogan d’aigua. Que divertit ha sigut!!
Ja veieu que cada dia es una sorpresa, on fem el que fem ens ho passem tots genial!!!!


Recordeu DEMÀ !!!
  • REMULLADA per P3 i P4.
  • Dia SOBRE RODES per P5 i Primària.

BYE, BYE  que passeu una bona tarda, FINS DEMÀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario