20 jul 2018

Últim matí al Casal d'estiu

Ja està? De veritat ja s’ha acabat? Si sembla que era ahir quan decidíem quins noms tindrien els nostres superherois!
Ja ho diuen ja, que quan el temps passa així de ràpid vol dir que els nens i nenes s’ho han passat súper bé!Avui, després del gran dia que vam tenir amb el
family party,
els nens arribaven a l’escola sabent que seria l’últim dia i l’han volgut aprofitar del tot!

A les 9 hem anat al teatre a realitzar una última activitat enigmàtica per a concloure el family day. Recordeu que després de cada prova, als nens se’ls hi posava un color a la panxa? Doncs avui aquests colors han cobrat sentit i gràcies als nostres superherois hem descobert un missatge. Si el voleu saber… Que us ho expliquin ells mateixos!

Després, cada grup ha anat a la seva classe i mentre els més petits feien unes broquetes de fruita al taller de cuina, els més gran gaudien d’una deliciosa creppe de xocolata. Estaven boníssimes!

Tot seguit, per finalitzar el dia, hem anat a la GRAN REMULLADA, on els nens han pogut refrescar-se durant més estona del normal perquè el circuit d’aigua ha durat el doble que els altres dies, qué bé!

I per últim… L’hora dels adéus. Ens hem acomiadat dels nostres superherois. Els desitgem un gran estiu, a ells i a les seves famílies. Ens ho hem passat d’allò més bé i sense ells no hagués estat possible!

Moltes gràcies a tots els que heu ajudat per a que aquest casal hagi estat una experiència divertidíssima i…

L’ANY QUE VE, MÉS I MILLOR! (Si és possible)

BON ESTIU A TOTHOM!

No hay comentarios:

Publicar un comentario