11 jul 2018

UN MATÍ RODÓ!!!

Avui ha estat un matí rodó! Els més grans, hem començat el dia amb el “Repassem” i, a continuació, hem pintat un monstre utilitzant diferents materials, com la sal! Ha estat una manera molt diferent i original de pintar! Aquest, forma part d’una manualitat que demà acabarem d’elaborar, així que estigueu molt atents a les fotografies que penjarem per saber de què es tracta! Els més petits, hem treballat per racons; en un, hem retallat amb tisores (que, tot i que sembli molt fàcil, és tot un repte); en un segon, hem fet robòtica amb els ipads; en un tercer, també però amb beebots i, per últim, hem practicat el traç i el nostre nom amb guixos! Una varietat d’activitats molt divertides! Per acabar la primera part del matí, hem cantat el Baby Shark en anglès i hem acabat la nostra manualitat!




Després del descans i de menjar-nos el nostre esmorzar, els més grans hem fet un circuit amb el nostre transport! Alguns, han portat bici; uns altres, patinet i, fins i tot, d’altres s’han animat a fer-lo en patins! Com ens agrada anar sobre rodes! Els més petits del casal, s’ho han passat d’allò més bé a la remullada que, com sempre, és un èxit!




Ja veieu que ha estat un matí molt però que molt productiu! Estem desitjant que arribi demà per continuar divertint-nos amb més activitats i jocs!





No hay comentarios:

Publicar un comentario