19 jul 2019

SORPRESES FINS L’ÚLTIM DIA!


Aquí acaba el que ha estat un casal extraordinari; on hem rigut, jugat, après, ens hem mullat però sobretot, hem gaudit amb els nostres amics i amigues.
Avui ha estat un divendres diferent. Després del gran dia d’ahir, avui també teníem ganes de sorprendre als pares i mares amb una petita sorpresa que es penjarà en breus.
Hem començat el nostre divendres fent robòtica. Cal que us confessem, que ens hem tornat uns experts de la lateralitat i de les estratègies. Els nens i nenes de P3 i P4 utilitzem els bee-bots, els alumnes de 1r i 2n utilitzem el programa “Alex” i els de 3r fins a 6è ja munten ells mateixos els robots. És fantàstic!
Després hem passat a l’activitat estrella del dia, i és que…. PREPAREU-VOS pares i mares perquè avui hem fet un LIPDUB tots junts!! Ens hem posat al passadís de l’escola i hem seguit un recorregut fins arribar al pati, on hem ballat la cançó del casal, la nostra cançó, “La libertad”, d’Álvaro Soler. 
A continuació, hem gaudit d’un bon esmorzar al pati i hem cantat el MOLTES FELICITATS a la nostra monitora Sonia que ha hagut de bufar espelmes, i és que avui és el seu aniversari. Felicitats Sonia! ☺ MÉS FOTOS!!
Finalment, hem fet l’esperada GRAN REMULLADA! I és que estar tots junts és d’allò més divertit!! Tenim piscines inflables, piscines de boles, tenim el tobogan d’aigua, i com no, les nostres pistoles que no deixen sec a ningú!!
Hem pogut marxar a casa ben fresquets i fresquetes gaudint d’un bon geladet!!
I aquí acabem el blog, la setmana i el casal.
Volem agrair-vos pares i mares la confiança que heu dipositat en nosaltres. Estem molt contents de poder seguir creixent i sumant moments amb els vostres fills i filles. 
Esperem que gaudiu d’un bon estiu i que sigueu molt feliços! ☺   

No hay comentarios:

Publicar un comentario