10 jul 2019

Un dimecres ben dolcet!!


Estem a mitja setmana i això és un no parar! 
Aquest matí ha estat ben intens per a tots nosaltres. A l’arribar a classe hem treballat una mica per a no perdre el fil. Els grans han fet el quadernet de vacances mentre que els petits acabaven la manualitat de la setmana.
Seguidament, els monitors i monitores del casal han organitzat un circuit amb cons per l’escola i tots i totes, sobre rodes, hem  fet el recorregut programat; uns amb patins, altres amb patinet, bicicletes... Ha estat divertidíssim!
Els nens i nenes de P3 i P4 hem jugat a jocs tradicionals a classe. El que més ens ha agradat ha estat el joc de les cadires, quin fart de córrer i riure!
Però el que ha diferenciat el dia d’avui dels altres dies és que avui hem tingut una sorpresa ben grata, i és que hem rebut la visita d’un professional de la pastisseria, el Sr. Huguet!! I com no podia ser menys, el taller de cuina d’avui l’ha dirigit ell mateix.

Amb la seva ajuda hem fet unes galetes de moltes formes diferents: estrelles, fletxes, corones, animals, números... i després de 15 minutets al forn,
ens les hem pogut menjar! Mmmmm... que bones que estaven les nostres galetes! No n’ha quedat ni una!

Després, els grans de P5 i Primària hem gaudit d’uns jocs dirigits i ens hem fet un fart de riure jugant a la bomba i a l’stop, mentre que els nens i nenes de P3 i P4 han combatut la calor amb una bona remullada!

FINS DEMÀ!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario