7 jul 2021

SUPER MEGA SAMARRETES XULES!! 👕👕👕

 Seguim divertint-nos al casal, cada dia fem coses diferents i gaudim moltíssim, us expliquem que hem fet avui!

p3

Els policies

Avui els Policies hem començat el dia repassant amb el quadern d’estiu i després hem fet jocs educatius amb els Ipads fins que hem anat a fer-nos la foto de grup amb les nostres super samarretes del casal. Hem esmorzat, hem jugat al pati i després hem fet un experiment amb escuma d’afaitar i colorant alimentari! Ha estat tota una experiència manipulativa! 


Els gelats

Avui els Gelats hem començat el dia fent dues pàgines del quadernet de vacances, seguidament ens hem canviat les samarretes i ens hem posat les del casal, que xules! Hem anat d'excursió al Nazareno a fer-nos la foto de grup i seguidament al pati. Després d'esmorzar hem retallat els Cuquets amb punxons i ens hem endut una titella! Per acabar, hem jugat amb la plastilina, que bé ens ho hem passat!



p4

Els poNIS

Els Ponis hem començat el dia repassant i ballant. Després hem estrenat les samarretes del casal i quan hem acabat d’esmorzar hem fet un experiment amb escuma d’afaitar i colorant! Hem gaudit moltíssim!







ELS UNICORNS

Avui els Unicorns hem començat repassant, després ens hem posat les samarretes del casal i hem anat a fer la foto de grup al Nazarenos. Després d’esmorzar hem fet un experiment amb escuma i colorant. Hem quedat ben pintats, però ens ho hem passat d’allò més bé!


p5

els superherois 

Avui els Superherois hem començat fent dues pàgines del quadernet. Més endavant, ens hem posat la samarreta del casal i ens hem fet una fotografia tots junts! Després hem estat jugant amb els Ipads a jocs d’escacs, operacions…

Per acabar bé el dia, hem realitzat un circuit sobre rodes i també hem jugat a jocs tots junts. Ha estat un gran dia!




1r superpower

Avui els Superpower hem fet repassem, hem acabat el mural amb el nom de la classe pintant-lo amb pintura, colors i retoladors. Després hem fet la foto de grup amb la samarreta del casal i hem esmorzat. En acabar hem fet el circuit sobre rodes. Teníem molts obstacles per esquivar i ha estat divertidíssim. Hem acabat el dia jugant a la bomba i a l’stop. Ha estat un dia genial!


2n CAMALEONS

Avui els Camaleons hem començat el dia fent repassem. Després ens hem posat la samarreta del casal i hem anat d’excursió al Nazareno a fer-nos la foto de grup! També hem pintat el mural de classe per poder penjar-lo quan s’eixugui. Després d’esmorzar hem jugat a la “Bomba” i a “Matar”. Finalment, hem completat el circuit sobre rodes. Ha estat genial!


3R-6È

ELS RECICLADORS

Avui els Recicladors hem començat el dia observant el resultat de l’experiment d’ahir i fent el repassem. A les 10, hem baixat a fer-nos la foto de grup al Nazareno, un espai ple de natura que ens ha encantat molt! A continuació, hem anat a la classe d’informàtica i hem après a crear el nostre propi Kahoot! Ha estat tot un repte! Després hem baixat al pati a esmorzar i, quan hem acabat, hem jugat al joc de matar, la final ha estat molt disputada! Finalment, hem acabat aquest fantàstic matí sobre rodes, amb un circuit molt divertit que ens han preparat els premonitors! Ens ho hem passat genial!

No hay comentarios:

Publicar un comentario