27 jul 2021

UN MATÍ DE FESTA!!

 Última setmana i cada dia ens ho passem més i més bé! El temps ens torna a acompanyar i avui ha estat clau perquè hem tornat a tenir… CANÓ D’ESCUMA! Això és un no parar!!


Els gelats, els policies, els unicorns i els ponis ens ho hem passat genial! Hem començat el matí repassant el quadern i tot seguit ens hem preparat per fer la GRAN FESTA DE L’ESCUMA! Que divertit que ha estat! 

Seguidament, hem fet l’hora del conte, en la qual cada classe ha vist un conte diferent i ha fet una titella. I per acabar el matí, hem fet la FESTA GREGA! Vestint-nos com els grecs i ballant moltes cançons. Aquest dia s’ha de repetir!!


D’altra banda, els recicladors, els superpower, els camaleons i els superherois hem començat fent les dues pàgines del quadern de vacances. Ens ajudem els uns als altres amb les tasques i és molt més divertit.

Després, hem fet l’experiment de l’escuma. Hem omplert un bol transparent amb aigua i hem afegit escuma d’afaitar. Hi hem tirat unes gotes de colorant i hem aconseguit veure “pluja dins el bol”, ha estat molt interessant. Després, hem volgut experimentar amb les nostres pròpies mans i hem jugat amb l’escuma. Ha estat divertidíssim!

Després hem baixat a esmorzar i a jugar i ens hem dirigit a la festa de l’escuma!! Aquesta vegada hem tingut més temps per gaudir-la i ens ho hem passat pipa!! Hem acabat vestint-nos amb les disfresses que havíem fet nosaltres mateixos i hem ballat i cantat com si fóssim grecs. Ha estat un dia fantàstic!




MÉS FOTOS!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario