25 jul 2014

S'acaba el Casal... :(

Doncs avui ha estat l'últim dia del Casal Pare Manyanet de Reus!
Tot i que el dia ha començat bastant malament amb llamps i trons, hem acabat despedint el  Casal amb un dia ple d'emocions.
Per començar hem anat al teatre a veure els vídeos de la Water Gimkhana i també un ratet d'una pel·lícula. Per cert, us deixem el vídeo de la pel·lícula del Increibles feta pels nens i nenes de P5 i Primària.
Després ens hem atrevit a anar al Parc del Ferrocarril, i la veritat és que tot anava perfecte, estàvem esmorzant i començàvem a jugar, quan... llamps i trons, aigua per tot arreu, a correcuita sota els porxos!! Ha estat mooolt divertit. Als porxos hem repartit llaminadures.
I com que ens ha tornat a sortir el sol hem pogut jugar lliurement pel Parc. Quan hem arribat a l'escola, una remullada rapideta, un flash i fins l'any que ve.
Ha estat un plaer molt gran per nosaltres (Tessi, Mònica, Marta, Albert, Mai i P. Agustí) haver pogut compartir amb vosaltres, però sobretot amb els vostres fills/es aquest dies d'estiu. Ens ho hem passat molt bé i esperem retrobar-nos l'estiu que ve al Casal, perquè a l'escola ens veurem el dia 15 de setembre, així doncs...
BON ESTIU FAMÍLIA!





THE INCREDIBLES FILM!

 



No hay comentarios:

Publicar un comentario