1 jul 2015

2n Dia: Excursió i Remullada

GRAN DIA AVUI A "SUMMER CHEF"

Els de P5 i Primària hem anat al Mercat Central, mentre que els petitons ens hem quedat i hem xalat molt!

Els nens i nenes més grans hem sortit, desprès de fer una mica de deures, cap al Mercat Central de Reus. Hem esmorzat i hem estat molt atents recordant com ens hem de portar dins el mercat . Un cop començada la visita, hem pogut parlar i preguntar a molts/es paradistes diversos dubtes que teníem i algunes curiositats. Alguns inclús hem comprat unes cireres ben bones.

A l'escola avui ens hem quedat els de P3 i P4, i hem començat el dia dolçament, amb la "SuperChef Cèlia", que ens ha explicat com fer uns "ice-creams" per lleprar-se’n els dits, hem fet gelats de:  galeta “oreo”, plàtan, pinya, nesquik i taronja.

Després d'esmorzar i agafar forces hem fet la nostra primera "Remullada" i la veritat és que ha estat a part de refrescant molt divertida, hem jugat amb la mànega, amb gots i també amb pilotes.

Demà intercanvi d'activitats: els grans es quedaran a l'escola i els petits aniran al Mercat i divendres "El dia del Patinet".

IMPORTANT: Fent clic aquí podreu llegir informació important a tenir en compte.

Recordeu que podeu veure totes les fotografies tot fent clic al menú que hi ha amagat a la dreta de la pantalla, o bé fent clic en aquest cas sobre el collage.

 Clica per veure totes les fotografíes

No hay comentarios:

Publicar un comentario