28 jun 2017

BICI I REMULLADA.... QUINA PASSADA!!

UN DIA SOBRE RODES


Avui ha estat un dia divertidíssim ja que durant el dia d’avui tots els nens i nenes havien de portar les seves bicis o patinets, per tal de passar un dia magnífic!!
A l'arribar, hem anat posant totes les bicicletes distribuïdes segons el grup de cada nen i nena, pel pati.
Per poder gaudir al màxim d’aquest dia sobre rodes, hem muntat, per tot el pati, un circuit amb alguns obstacles que els nens i nenes havien de passar. Molts d’ells han mostrat unes habilitats de ciclistes impressionants!! Després del circuit, han estat una estoneta rodant per lliure.

Mentre que els nens i nenes de p3 i p4, s’ho passaven pipa amb les bicicletes, els nens i nenes de p5 feien les lletres del cartell d’Europa. Que recordem que cada setmana pendrà protagonisme un continent i farem coses que tinguin a veure amb aquest.  A més, per treballar els continents, hem dibuixat un Remy que serà qui viatjarà per cada continent i anirà per molts països. Els alumnes de p5 avui també, han acabat de pintar-lo i ha quedat xulíssim!!!! Ja el podem posar damunt del mapa per tal de veure per on va viatjant. Per ara anem per França.
Els més grans, mentre també esperaven a poder agafar les seves bicis, han estat repassant aquells continguts de l’escola que volem que no s’oblidin durant aquests dies d’estiu!
S’ha fet l’hora d’esmorzar i aquells que ja havien fet el circuit han recuperat forces, i els altres han agafat energies per pujar a les bicis.
I per fi, al acabar tot això els nens i nenes de p5 i primària han pogut gaudir també del súper circuit, això sí, una mica més complicat amb les seves bicicletes.
Mentrestant, els nens i nenes de p3 i p4 es refrescaven a la remullada.

Ha estat un dia intens, però com podeu veure, súper divertit!!!!!

DIVENDRES FAREM DE CUINERS!!!


Fins a la pròxima!!!