26 jun 2017

COMENCEM LA NOSTRA AVENTURA!!!

COMENÇA EL NOSTRE CASAL D'ESTIU I TOTS SABEM COM SERÀ!

PER A VEURE TOTES LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ!

Avui hem iniciat el casal d’estiu i ens ho hem passat molt bé. Primer de tot, tots els infants hem anat amb el nostre corresponent monitor a la nostra classe a deixar les bosses i a presentar-nos. Després hem anat tots junts al teatre a fer l’acollida!

Durant l’acollida, els mestres ens han explicat que han conegut un “personatge” que es diu Remy, i que necessita la nostra ajuda per guanyar un concurs de cuina. Nosaltres, que en sabem molt, hem fet una pluja d’idees sobre els plats que coneixem i que pot cuinar el Remy. Han sortit idees molt originals, fins i tot un plat que es diu Ratatouille!

Després, hem vist un curtmetratge de la pel·lícula Ratatouille on apareixia en Remy, i els mestres ens han dit que hem d’estar molt atents per si trobem alguna pista per l’escola!  Aquesta setmana en Remy viatjarà per Europa per conèixer una mica de cultura i els nens i nenes l’hem d’ajudar a descobrir noves receptes i guanyar estrelles Michelin.

Un cop feta l’acollida, hem anat al pati amb els nostres mestres i hem fet alguns jocs de presentació per conèixer-nos una mica més. A més a més, també hem triat el nostre nom de grup!


Els nens i nenes de P3 B/C som Bananas
Els nens i nenes de P3 A som Cookies
Els nens i nenes de P4 som Happy meals
Els nens i nenes de P5 som Cupcakes
Els nens i nenes de Primària som Pop corn!

Després hem esmorzat i hem jugat una estoneta. Finalment, hem fet el nostre mural amb el nom del grup i l’hem pintat i decorat. Han quedat molt bonics. !!!

DEMÀ MÉS I MILLOR!! BYE BYE!!!
AHHH !! EL DIMECRES NO US OBLIDEU DE PORTAR LA BICI!!!!