17 jul 2017

COMENCEM BÉ LA SETMANA!!!!

Avui hem iniciat la quarta i última setmana del nostre casal! Estem molt emocionats perquè ens espera una gran setmana plena de moments molt divertits i especials!

A primera hora hem anat al teatre a fer l’acollida, com cada dilluns. Hem descobert que el Remy s’ha traslladat fins a l’Àfrica! De ben segur que aquesta setmana descobrim moltes coses d’aquest continent! En relació amb la temàtica, hem vist un breu vídeo sobre la pel·lícula del Rei Lleó, on hem pogut apreciar els animals que viuen a l’Àfrica... ens ha encantat! Tot seguit, hem vist un vídeo amb fotos de la setmana passada per recordar els moments més especials que vam viure junts.
Després de l’acollida, hem anat cap a classe on, els més grans, han fet una miqueta de repàs amb el quadern de vacances i, els més petits, han gaudit jugant a jocs grupals com: el joc de les cadires, la bomba, el gat i elratolí... divertidíssims!

MÉS FOTOOOSSS!!


A continuació, hem tingut el nostre moment d’esbarjo al pati. A part d’esmorzar i jugar, hem ballat tots junts al ritme de les cançons que més ens agraden com aquella que diu...: “Despacito”... us sona?

Per acabar el matí, els nens de P3 i P4 s’han remullat bé per marxar ben fresquets a casa i a dinar al menjador. Els de P5 i Primària s’han dirigit al teatre per fer l’activitat d’Storytelling (sobre Frozen) i hem jugat a jocs al pati! No ens ho hem pogut passar millor!

Ja veieu que no tenim temps per avorrir-nos! Cada dia és un món d’aventures i anècdotes per explicar!


Recordem que dijous vinent tindrà lloc “El dia de la família” al nostre casal, on tant nens/es i monitors/es us esperem amb molta il·lusió per gaudir junts d’un dia que, sens dubte, serà inoblidable!