3 jul 2017

Comencem la 2a setmana!!!




COMENCEM LA SEGONA SETMANA AL NOSTRE CASAL D’ESTIU

Avui hem començat la segona setmana al casal d’estiu!! En primer lloc, ens hem reunit amb el nostres monitors i hem anat cap a classe a deixar el material que farem servir durant la setmana i hem anat al teatre.

Al teatre hem fet l’acollida, on els monitors ens han explicat què va fer el nostre amic Remy la setmana passada, va anar a Europa. I ens han presentat el repte d’en Remy per aquesta nova setmana que comença, conèixer millor Amèrica del Nord i Amèrica del Sud. També hem recordat que la setmana passada vam aconseguir la nostra primera Estrella Michelin 🌟🌟quan vam fer la nostra brotxeta de fruita. Quin serà el repte culinari d’aquesta setmana?
💪
Durant l’acollida, sabeu qui ens ha visitat? Ni més ni menys que en REMY!!!!!  Ens ho hem passat genial, tot i que ens ha costat molt de veure, ja que s’amagava d’allò més bé!!
Després de l’acollida hem anat a les nostres classes i hem fet jocs de presentació on ens hem conegut millor. Els de Primària també hem aprofitat i hem conegut millor Amèrica del Nord i Amèrica del Sud, i fins i tot, hem aprofitat per a fer-ne el mapa amb unes lletres ben originals.
Després d’esmorzar i jugar una bona estona, els de P3 i P4 ens hem remullat a la nostra remullada del casal, ens ho hem passat pipa i hem acabat ben xops! Els de P5 i Primària hem pogut gaudir d’una historieta en anglès on hem conegut el nom en anglès de molts aliments gràcies a la nostre amiga Nora, la protagonista de la història. I també hem pogut riure, saltar i córrer, al final del dia, amb esports com Hoquei, Bàsquet i Bàdminton.
Avui ha estat un dia molt complert on hem gaudit, hem fet nous amics, hem conegut en Remy, ens hem remullat, hem jugat i el més important... tenim ganes de més!!!

Demà més i millor!! Fins aviaaaaaat!!!
clica aquí per veure més fotos!!