5 jul 2017

FOTO...SAMARRETA....REMULLADA....STORY...


QUIN MATÍ MÉS MOGUT!!!


VOLS VEURE MÉS FOTOS?més fotos aquí!!
Voleu saber què hem fet avui al nostre Casal? Llegiu atentament!
A primera hora del matí, hem après coses noves del viatge del Remi! Sabem que es troba a Amèrica del Nord, concretament a la ciutat que mai dorm.... Nova York! En aquesta màgica ciutat, el Remi ha visitat alguns monuments i llocs importants com l’Estàtua de la Llibertat. Hem aprofitat l’avinentesa per preparar la manualitat que farem demà sobre aquest cèlebre monument! Els més grans del casal, hem fet una miqueta de repàs amb el nostre quadern de vacances!
Acte seguit, ens han repartit la samarreta oficial del casal d’estiu i ens hem dirigit al Nazareno de l’escola! Sabeu què és? És un espai privilegiat del nostre centre on es troba la casa modernista “El Mas de Vilella”, lloc idoni per a la nostra foto de grup!
Quan hem acabat de fer-nos la foto de grup, hem fet la nostra hora d’esbarjo al pati.
Finalment, els més petits s’ho han passat d’allò més bé a la Remullada, una de les activitats estrelles del nostre Casal! Els de Primària i P5 també han gaudit molt escoltant el conte en anglès “The Whale Who Ate Everything” al teatre de l’escola i assajant un ball...SORPRESA! Us haureu d’esperar una miqueta més per saber de què es tracta! Per últim, hem tingut l’oportunitat de conèixer-nos més jugant a jocs tots junts al pati!

Amb totes aquestes activitats tan enriquidores i divertides donem per finalitzat un dia més que productiu! Tenim ganes que arribi demà per continuar gaudint!