13 jul 2017

HAWAI... QUIN DIA MÉS DIVERTIT!!!


Hola a tots!!
Avui ha estat un dia molt intens. Per començar, la primera activitat que hem realitzat tots ha estat el següent experiment: l’arc de sant martí en una botella de plàstic. Un experiment fàcil i divertit que ens ha ajudat a entendre la densitat i aquelles substàncies que no es poden barrejar.
 No hem fet l’experiment tots alhora, ja que avui era un dia especial perquè… era el dia de la FESTA HAWAIANA!! I és per això que durant tota la setmana hem estat preparant sorpreses i ambientant l’espai per tal de que el dia fos el més autèntic possible. I realment, així ha estat. Tot un èxit!!! Els nens i nenes han ajudat a pintar cartells i han quedat molt originals.
L’experiment ha sortit genial i al acabar tots hem anat al pati. On avui li hem ficat una mica més de ritme ja que hem pogut ballar tots amb música de l’estiu que ens encanta!
Durant el pati ja que avui era el dia de Hawaii ens hem disfraçat tots amb els collarets que havíem fet i fins i tot, molts nens i nenes han aparegut convertits en autèntics hawaians!!
Després del pati els més petits han anat a remullar-se i els més grans es quedaven fent activitats al pati i preparant tot pel dinar temàtic d’avui en el que no només hem menjat sinó que ens ho hem passat d’allò més bé participant en jocs com: pintar-se la cara, ballant, tirant bitlles, jugant a la corda... I cada secció estava súper decorada!!!
Pels que no s’han quedat a dinar, el dia ha acabat aquí, però pels altres.. encara continuava!! Tots disfraçats hem anat cap al menjador. El menú era pasta, pollastre arrebossat amb chips i gelat o iogurt a escollir. Mmmmm.... boníssim!!! Però també hi havia postre hawaià per escollir: coco i pinya. Per tal de donar un toc totalment caribeny.
Després de dinar hem pogut gaudir d’aquelles activitats que els nostres premonitors i monitors havien preparat amb tota la il·lusió i és que els nens i nenes han marxat contentíssims a casa. Aaaaahh... i amb un flash a la mà per tal d’acabar d’endolçar aquest gran dia d’avui!!
més fotoooos!!



fins demà!!

No hay comentarios: