5 jul 2018

DIMECRES DIVERTIT

Hem arribat a l’equador de la setmana del “Food & Fun”!
Voleu saber què hem fet avui?

Quan hem arribat a l’escola, hem repartit les samarretes del casal d’estiu. Són de color taronja i els nens estan encantats! Un cop vestits amb la nova samarreta, hem anat al Nazareno. Allà hem realitzat una fotografia grupal amb tots els nostres superherois i després una foto de cada grup! Recordeu que aquests superherois són les LADYBUGS, els HULKS, els SPIDERMANS, els SUPERCOLORS, els SUPER GIRLS AND BOYS i els MINIONS!

FOTOS DE GRUP!!




Després de les fotografies, els nens de P5 + PRIMÀRIA han pogut gaudir de diferents activitats. Una d’elles ha sigut la del dia sobre rodes, on els nostres superherois s’ho han passat d’allò més bé aprofitant diferents espais del pati de l’escola. També hi ha hagut jocs dirigits amb els diferents monitors i per últim, una manualitat que ha agradat molt als nens: s’han pintat una samarreta blanca que han portat de casa amb pintura d’estampació fent ús de diferents motlles.





Per altra banda, els de P3 i P4, després de fer-se les fotografies també han gaudit d’un temps on han aprofitat per explicar contes amb la pissarra digital interactiva, acabar una manualitat i realitzar un seguit de jocs per entrar en calor abans d’anar al camp de futbol a fer la REMULLADA!


Ja han passat 3 dies de la segona setmana del casal i els nens no volen que arribi el cap de setmana!

QUINES FOTOS MÉS XULES!!!


Per cert, divendres serà un dia especial i volem que TOTS ELS NENS I NENES portin la SAMARRETA TARONJA DEL CASAL!

No hay comentarios:

Publicar un comentario