2 jul 2018

Encetem la nostra 2a setmana de Casal!!

Avui hem iniciat la segona setmana del nostre casal “Dream Your World”! Després de dirigir-nos a la nostra aula, hem anat al teatre a fer l’Acollida, on hem conegut la temàtica, “Food & Fun”, i totes les activitats que realitzarem al llarg d’aquesta setmana. Per acabar, hem visualitzat un vídeo amb imatges de la primera setmana de casal, ens ha encantat!

A continuació, ens hem dirigit a les classes. Els de Primària, hem fet el “Repassem” com cada dia per no perdre el ritme de treball; els d’Infantil, puzzles, motricitat fina amb els piuets, plastilina, encaixos i construccions! Ens ho hem passat d’allò més bé! Després d’aquest espai lúdic, on hem tingut l'oportunitat de manipular i experimentar amb materials ben divertits i enginyosos, hem anat al pati a gaudir d’una estona d’esbarjo.

Després d’esmorzar i carregar les piles, els més petits ens hem remullat! Com ens agrada la “Remullada”! Els més grans, en canvi, hem jugat a jocs al pati, com el mocador, l’aranya o el 1, 2, 3, pica paret! També, hem fet un circuit en un espai estrella del centre: la classe de les peces! Quina passada!
MIREU QUINES FOTOS!!!
Ha estat un dia genial ple d’experiències divertides! Esteu atents a les publicacions del bloc d’aquesta setmana perquè promet molt i de ben segur que ens esperen magnífiques aventures!

FINS DEMÀ!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario