16 jul 2018

Matí enèrgic, divertit i fantàstic!

Avui ens hem endinsat a la nostra última setmana al casal. Per una banda estem tristos i no volem que acabi, però per l’altra, estem il·lusionats perquè conegueu el munt de sorpreses que encara queden per descobrir.




Hem començat el dia amb l’acollida de tots els nens i nenes del casal al teatre. Allà, hem investigat què treballarem al llarg d’aquesta setmana d’una manera molt original.
A l’arribar, hi havia una vintena de globus de colors penjats a l’escenari. Per parelles, hem hagut de petar-los sense utilitzar ni mans ni peus. Ja us he dit que era molt original! Però això no és tot. Dins de cada globus hi havia un trosset de dibuix, que unint-lo amb la resta formava la imatge d’un COET i d’una CASA ben estranya! Així doncs, ja podeu imaginar-vos sobre què treballarem, oi? Doncs sí, aquesta setmana tenim dos temes per endavant: els mitjans de transport i l’habitatge del món del Mike i l’Alex.


Una vegada ja hem sabut la temàtica, ens hem distribuit per classes. Els nens i nenes d’Infantil hem jocs motrius de construcció. Aprofitant el tema de l’habitatge, hem edificat petites maquetes tot inventant-nos el nostre habitatge ideal.



Seguidament, hem començat la manualitat d’un coet i ens està quedant espectacular! Aviat en veureu els resultats.


Per altra banda, els més grans, no hem parat. Després de l’acollida, hem pujat a les classes, i hem cantat cançons per donar la benvinguda a la setmana. A continuació, i per no perdre el ritme hem fet una mica de “Repassem”, i és que refrescar el que s’ha anat treballant al llarg del curs és molt important i nosaltres ho sabem.


Hem esmorzat al pati i hem aprofitat l’espai per jugar a jocs cooperatius com sota el pont, el pitxi i altres esports diversos. Ens ho hem passat d’allò més bé.



Fins aquí arriba el dia d’avui: enèrgic, divertit i fantàstic!



Així doncs, us desitgem un feliç dilluns i una bona setmana a tothom!! Nosaltres continuarem gaudint d’aquest magnífic casal fins a l’últim moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario