18 jul 2019

AVUI HEM FET FESTA GRAN!!

Avui ha estat un dia increïble!

Hem començat el dia amb el taller de cuina. Com hem gaudit al taller de cuina! Els més petits del casal, han preparat unes delicioses orelletes al gust! Hi havia algunes de xocolata, unes altres amb gust de maduixa, unes d’originals, etc. Això sí, totes elles estaven boníssimes! Els més grans, és a dir, P5 i Primària, hem cuinat uns croissants als més pur estil parisenc! N’hi havia amb i sense xocolata però tots estaven deliciosos! 

El matí no ha acabat aquí… no! Després de l’hora d’esbarjo, els nens i les nenes de P3 i P4 hem anat a la classe a canviar-nos per preparar-nos per a la Remullada! Quina passada d’activitat! A més a més, la setmana passada vam incorporar unes piscines i una passarel·la lliscadora que fan que encara sigui més divertida la Remullada! Els nens i les nenes de P5 i Primària hem gaudit de l’activitat Sobre Rodes! Quina emoció recórrer el circuit que ens han preparat els monitors i poder compartir sobre rodes una estona amb els companys! Quan hem aparcat els nostres vehicles, hem jugat a jocs cooperatius, com el bàsquet.
No us creieu que s’ha acabat aquí el matí, ja que els alumnes que es quedaven al menjador han celebrat la Crazy Party! Una festa a la qual havíem de venir disfressats i amb moltes ganes de passar-nos-ho bé! Primer, hem anat al menjador on hem dinat macarrons a la bolonyesa, hamburguesa, nuggets i patates fregides! Ah, i de postres, gelat! Estava tot boníssim! Alguns, fins i tot, hem repetit! Quan hem acabat de dinar, hem sortit al pati on hi havien diferents racons: pintacares, espai de ball, jocs… ens ho hem passat pipa!

Com veieu, avui no hem parat! Ha estat un dia ple d’activitats divertidíssimes, les quals hem gaudit amb els nostres amics. Vull remarcar la paraula amics perquè quan vam començar el casal, molts nens i nenes no ens coneixíem i amb el pas dels dies, hem passat de ser desconeguts a amics! Un casal és molt més que un espai d’activitats, és un espai de convivència en el que coneixes persones increïbles! Amb ganes de gaudir aquests dos dies que queden amb totes elles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario