13 jul 2019

DIVENDRES TECNOLÒGIC!!

Avui ha estat l’últim dia de la setmana del Casal i ha estat el dia més tecnològic!


A primera hora del matí els ens i nenes de P3 i P4 hem estat fent servir els Bee-bots; són uns robots ben divertits en forma d’abella, als quals hem de donar una sèrie d’instruccions (avançar, tirar endarrere, girar…) i hem de seqüènciar correctament per arribar al destí que ens marquem com a objectiu. També hem estat jugant a diversos jocs de taula.

Els de P5 hem posat en pràctica la nostra intel·ligència matemàtica, hem realitzat diferents jocs matemàtics i també hem anat a l’aula d’informàtica a jugar amb els Bee-bots de manera virtual, a l’ordinador ens apareixia l’objectiu on havíem d’arribar i calia seqüenciar tots els moviments per tal d'aconseguir la meta.

Pel que fa els de primària ens hem dividit els dos grups, els més petits hem estat practicant amb els Ipads, utilitzant diferents aplicacions i jugant a diversos jocs per desenvolupar la nostra competència tecnològica.

Els més grans hem anat a construir un robot amb “Lego Mindstorms EV3” que l’hem programat per tal que seguís les nostres ordres de moviments, no hem tingut temps d’acabar i seguirem amb aquest robot la setmana vinent.

Després hem anat tots al pati a esmorzar i finalment hem fet la “Gran remullada”, hem pogut refrescar-nos de la calor amb pistoles d’aigua, un tobogant d’aigua, piscines... 

Esperem la setmana que ve, l' última del Casal, sigui tan divertida... segur que sí!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario