8 jul 2021

DIJOUS DE XEFS! 🍕🍕🍕


 

La segona setmana s’estĂ  acabant, però al casal no parem de fer activitats i de gaudir-les molt! No us perdeu del resum del dia d’avui!

 

p3

Els policies

 

Avui els policies hem començat el dia fent de cuiners i hem fet pizza que ens l'hem menjat per esmorzar. Després hem repassat, hem anat al pati, hem fet un circuit super divertit sobre rodes i finalment hem acabat el dia fent una excursió al Nazareno on hem agafat pinyes i hem jugat! Ha estat un dia genial i molt complet!



 




Els gelats

 

Avui els Gelats hem començat el dia fent unes mini pizzes que han quedat boníssimes! Quan hem acabat, hem fet dues pàgines del quadernet de vacances. Més tard, ens hem menjat les pizzes al pati, quina gana! Després del pati, hem agafat els nostres patinets i bicis i hem anat a la pista verda a fer un super circuit! Per acabar, hem anat d'excursió al Nazareno on hem jugat a la gallineta cega, volem repetir!


 






p4

Els poNIS

Els ponis després de fer el quadernet d'estiu, ens hem posat els davantals i ens hem preparat per ser mini xefs! El plat del dia ha estat: Pizzes! Hem anat posant els ingredients i ens ha quedat tan bona, que ens l'hem pogut menjar! Més tard hem anat sorral del pati a jugar i per acabar hem fet un circuit sobre rodes!












Els UNICORNS

 

Els unicorns avui hem començat sent uns autèntics xefs, ja que hem fet unes mini pizzes  que ens les hem menjat per esmorzar i han quedat bonĂ­ssimes! DesprĂ©s hem fet algunes pĂ gines del quadernet d’estiu. Un cop hem acabat d’esmorzar hem jugat al pati i per acabar hem agafat els nostres patinets i bicicletes i hem fet un circuit sobre rodes. Que bĂ© ens ho hem passat!



 









p5 els superherois

 

Avui els superherois han començat el dia fent dues pĂ gines del quadernet. DesprĂ©s, ens hem posat els davantals i hem fet unes pizzes bonĂ­ssimes que hem pogut tastar desprĂ©s del pati. Per acabar el matĂ­, hem jugat a jocs d’aigua i ens hem remullat!

 



1r superpowers

 

Avui els superpower hem començat el dia fent repassem, hem bellugat el cos amb el ritme de just dance i hem preparat unes pizzes… mmmm!! RiquĂ­ssimes!!! Hem acabat el dia ben mullats i remullats i com sempre, jugant plegats i passant-ho bomba!

 





2n CAMALEONS

 

Avui els Camaleons hem començat el dia fent el repassem. Després hem ballat 'Just Dance' i ens hem convertit en grans cuiners i cuineres fent una pizza! Finalment, hem acabat el dia amb jocs d'aigua i la remullada! Ens ho hem passat d'allò més bé!









3r a 6è Els recicladors


Els Recicladors hem començat el dia molt treballadors amb el repassem i desprĂ©s hem cuinat unes pizzes que han quedat bonĂ­ssimes! DesprĂ©s d’esmorzar, hem jugat a jocs d’aigua i ens ho hem passat bomba amb la remullada! Ha estat un dia fantĂ stic!



No hay comentarios:

Publicar un comentario