6 jul 2021

DIMARTS FANTASTIC!!

 Seguim carregant piles per passar-ho d’allò més bé aquesta setmana i ho fem duent a terme moltes activitats, manualitats i jocs. Aquí en teniu un recull del dia d’avui:

p3

Els policies

Hem repassat, hem pintat amb gel de colors, hem pintat el nom de la nostra classe i hem explicat un conte en anglès, HUG ME. Hem treballat molt i ens ho hem passat pipa!!

Els gelats

Hem fet unes pàgines del quadernet de vacances per començar, seguidament hem pintat amb gels de colors! Hem esmorzat al pati i per acabar hem escoltat un conte en anglès anomenat "The very hungry Caterpillar" i també hem pintat un dibuix del Cuquet protagonista amb ceres! Que divertit!




p4

Els ponis


Hem començat el matí repassant una mica, tot seguit, aprofitant els gels de colors que vam fer a l’experiment, hem creat els nostres dibuixos de colors.


Després de jugar una estona al pati, hem anat al teatre a escoltar un conte anomenat: “Go away big green monster”, també hem ballat la cançó de “monster go away” i hem fet la titella del nostre monstre preferit!





Els unicorns

Hem repassat, hem ballat, hem pintat amb gel de colors. Per acabar el dia hem explicat un conte, "De què fa gust la Lluna?", i finalment hem fet unes titelles amb els personatges del conte. Ens hi hem passat d'allò més bé!



p5

Els súper herois

Hem repassat amb el quadernet d’estiu. Després, hem acabat les tortugues marines i hem realitzat experiments amb aigua i colorant! 

Quan hem tornat del pati, ha estat el moment de gaudir dels jocs d’aigua i la remullada. Ha estat un matí perfecte!


1r

Els súper power

Avui els nens i nenes de 1r hem escollit el nom de classe, ens diem SUPERPOWER!! Hem acabat la manualitat de la tortuga i ens l’hem pogut emportar a casa. Hem fet repassem i hem experimentat amb “el pont dels colors”. Ens ho hem passat bomba!! Després hem baixat a esmorzar, hem jugat plegats i ens hem mullat i remullat molt!!




2n

Els camaleons


Hem iniciat el dia amb el repassem. Després hem fet l'experiment del 'pont de colors'. Finalment, hem acabat el dia amb una bona remullada i jocs d'aigua. Ha estat xulíssim!








3r a 6è

Els recicladors


Hem començat amb el repassem, hem fet l’experiment “el pont dels colors” i, en acabar, hem baixat al pati a esmorzar. Després, hem baixat al pati a gaudir d’un fantàstic temps de remullada! Ens ho hem passat genial!




FINS DEMÀ!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario