26 jun 2018

QUIN MATÍ MÉS BEN APROFITAT!!




Avui hem superat el segon dia del casal i ens ho hem passat d’allò més bé! Els nens i nenes de primària han començat fent una miqueta de feina amb el dossier d’estiu i després hem acabat de pintar els murals dels seus grups. Han quedat xulisims!

Els més petits, de P3, P4 i P5, han començat el dia jugant a la classe al trencaclosques, creant figures amb peces de Lego, mirant contes, etc. Seguidament, han creat la flor d’un planeta imaginari utilitzant diferents tècniques. Ha quedat ben bonica, són uns artistes!
A les 11 del matí, els alumnes de primària han marxat al pati per a esmorzar i jugar una estona tots junts i després, amb alguns companys de P5, han anat a preparar-se per la remullada! Han jugat amb les pistoles d’aigua una bona estona i han quedat ben xops, però amb la calor que feia ha sigut genial.
Els nens i nenes d’infantil també han sortit al pati per esmorzar, han pogut jugar una estona i després han anat al gimnàs. Allà han fet jocs de salts i equilibri com si fossin a la lluna. Per acabar el dia, tots junts hem llegit un conte en anglès!


Ha sigut un matí molt divertit i estem desitjant que arribi demà per poder fer més activitats!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario