5 jul 2021

COMENCEM SETMANA A TOPE!!

 Avui hem començat la segona setmana de casal amb molta energia i ganes de passar-ho bé! A continuació, us deixem un resum amb tota la informació sobre el dia d’avui.

Avui a P3 A hem escollit el nom de la classe, ens diem Policies!! Hem esmorzat al pati i hem fet la remullada amb jocs d'aigua, ens ho hem passat d'allò més bé!!!

Avui els nens i nenes de P3 B hem decidit que ens diem Els Gelats! Hem esmorzat i finalment hem acabat el dia fent la remullada! Que bé que ens ho hem passat!!



Avui P4 B hem decidit dir-nos Unicorns! Després hem esmorzat i hem jugat al pati. Per acabar bé el dia hem fet la remullada! Que divertit!

Els nens i nenes de P4A hem començat la setmana fent una acollida aprenent i recordant la importància de les 3R (reduir, reciclar i reutilitzar) Tot seguit hem escollit com ens diríem, som els Ponis! Així que hem pintat el mural de la classe i després hem fet una mica de motricitat fina, tot jugant amb els legos. Per acabar el matí ens hem remullat de valent!



Avui els “Superherois” de P5 hem començat l’acollida amb un vídeo sobre les 3 erres, després tots plegats hem ballat la cançó “El rock del reciclatge”. A l’hora d’Arts and Crafts hem començat una manualitat sobre una tortuga utilitzant materials reciclats. Després del pati, hem pogut jugar una estona i dibuixar amb els ordinadors. Ha estat superdivertit!

A 1r hem fet l’acollida amb un vídeo de les 3 erres i hem jugat al joc de “endevino el contenidor” per seguir practicant el tema del reciclatge. Després hem treballat amb el quadernet i hem fet la manualitat de la tortuga. Hem pintat amb pintura i hem fet la base, tot això reutilitzant materials!! Després pati, iPads (ALEX, escacs, bricks) i finalment trucs de màgia.



Avui els nens i les nenes de segon hem recordat la importància d'aplicar les '3R' en el nostre dia a dia i hem posat molts exemples útils! També hem triat el nom de grup: som els CAMALEONS! Després hem elaborat una tortuga i hem après alguns trucs de màgia, com ara fer aparèixer un mocador, aguantar el llapis sense les mans o duplicar monedes. Segur que us els ensenyaran! Finalment, hem utilitzat els iPads. Ha estat un gran començament de setmana!!

Fins demà!!!💚


No hay comentarios:

Publicar un comentario