2 jul 2021

HA ARRIBAT EL DIVENDRES, 1A SETMANA ACABADA. TORNEM DILLUNS!!

 Avui hem finalitzat la primera setmana del nostre casal! Ha estat una setmana molt intensa, divertida i plena d’activitats que hem gaudit molt i ens han fet connectar amb l’estiu! No us perdeu el resum del dia d’avui que us expliquem a continuació!


Els nens i nenes del grup dels dofins (P3) hem començat aquest súper divendres repassant i, a continuació, hem fet un experiment per poder pintar amb gel de colors, quina experiència més divertida! També, hem fet jocs d'aigua i ens hem mullat moltíssim! Ens ho hem passat genial!


Els súper green (P4), hem començat el dia repassant. Després, hem jugat amb els iPads…com ens agrada la tecnologia! Així mateix, hem fet un experiment creant aigua de colors, que convertirem en gel! Estem desitjant veure el resultat! Per acabar la setmana, hem fet jocs d'aigua i hem gaudit molt remullant-nos!


Els superherois de P5 hem dibuixat el nostre propi castell de sorra, en el qual hem posat tota la nostra creativitat i imaginació! A segona hora que tocava experiments, hem continuat fomentant aquesta creativitat elaborant un dibuix pintat a partir de bombolles de sabó amb pintura i colorant! Una gran obra mestra plena de color! Després, hem baixat al pati a esmorzar i ens hem preparat per jugar i mullar-nos tots junts.


Els súper lleons (1r i 2n), hem començat amb el "repassem". Quan hem acabat, hem realitzat un magnífic dibuix fet a partir de bombolles amb pintura i colorant! Ens ho hem passat genial! A continuació, hem baixat al pati a esmorzar per agafar forces per les activitats tan divertides que ens esperaven! Després de l'esbarjo, hem pujat a l’aula per dibuixar el nostre nom en el dibuix de les bombolles de color i acabar-lo per emportar-nos-el a casa! Tot seguit, hem tornat a baixar per gaudir d’una estona de jocs amb aigua! Hem quedat ben xops!


Els recicladors (3r-6è) hem començat el divendres amb el "repassem"! Després, hem fet el dibuix a partir de les bombolles de pintura i colorant! El resultat ha quedat espectacular, però el procés de creació ha estat una experiència molt divertida! Ens ha encantat aquest experiment i manualitat, a més, en anglès! A continuació, hem baixat al pati i hem esmorzat; com ens agrada estar tots junts a l’esbarjo, jugant i compartint aquests moments! Després, hem anat a jugar a jocs d’aigua al pati, com el de la canoa, el mocador (versió amb aigua) o el joc de les banderes! Hem gaudit i ens hem refrescat amb l’aigua!








FINS DILLUNS!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario