1 jul 2021

DIJOUS DISTRET: MASTER CHEF!!😋

 Avui ha estat un dia espectacular! Per començar el mes de juliol, el temps ens ha acompanyat i hem pogut gaudir de totes les activitats que teníem previstes, quin privilegi!


Als DOFINS ens ha tocat fer el  Summer Chef, i nosaltres, que en sabem molt, hem fet uns croissants amb xocolata boníssims. Després d’esmorzar i jugar plegats una bona estona, hem anat al circuit que teníem preparat al pati. Bicicletes, patins i patinets hem seguit la ruta i ens ho hem passat d’allò més bé. Quin dia tan complet!





Els SUPER GREEN hem fet una mica de "repassem". Seguidament, hem preparat uns croissanets amb Nutella per llepar-se els dits. Els hi hem posat molta xocolata i cap al forn! Mentrestant, els monitors i monitores ens han muntat un circuit molt divertit i hem pogut gaudir del nostre primer: sobre rodes!! Ha estat divertidíssim i hem sortit amb la panxa ben plena i orgullosos i orgulloses d’haver pogut menjar el que nosaltres havíem fet.





Els SUPERHEROIS hem començat el dia amb el nostre llibre. Ens va molt bé fer una mica de "repassem" i treballem cooperativament fent-lo. A continuació, els monitors i monitores ens han portat la massa dolça per poder preparar uns croissants de xocolata que després ens hem pogut menjar. I quina pinta que feien! Després, hem anat a esmorzar i a jugar al pati una bona estona. Ens encanta estar a l’aire lliure. A més, avui hem fet la nostra primera remullada! Hem començat amb uns jocs dirigits i hem acabat tots xops amb la remullada lliure. Un dia d’allò més divertit!









Els SUPER LLEONS hem fet el nostre “polo de limón”. Ens agrada treballar junts. Avui hem utilitzat la balança per pesar uns objectes de classe. Hem pogut comprovar que tots els nostres estoigs junts pesen gairebé 3 kg!! Després, hem ajuntat les taules i les hem cobert amb un plàstic ben llarg per poder manipular els alumnes. Higiene davant de tot! Ens han portat 5 masses dolces. Les hem tallat en forma triangular i hem fet els croissants. Uns amb xocolata, uns sense… Ens els hem pogut menjar després. Ens fa molta il·lusió menjar el que nosaltres cuinem,

Seguidament hem baixat a esmorzar. Hem menjat ràpidament i així hem tingut més temps per jugar. Hem jugat a pilota i a perseguir-nos, i com hem rigut! Més tard hem anat al camp de futbol per procedir a mullar-nos!! I sí, ho hem aconseguit, ens hem mullat de dalt a baix. Ha estat un primer dia de remullada molt divertit.










Els RECICLADORS hem començat fent "repassem", el nostre quadern de vacances! Després, hem fet el taller de Summer Chef!! Nosaltres mateixos hem tallat les masses dolces i les hem dividit en 6 o 7 triangles. Hem posat la Nutella a la part del mig i hem procedit a “enrotllar-los” per donar la forma de croissant. N’hem fet de grans i de petits. A continuació, hem baixat al pati a esmorzar i hem jugat plegats i entre una cosa i una altra ha arribat el que més esperàvem: la remullada! Ha estat un dia genial!



No hay comentarios:

Publicar un comentario