18 jul 2014

Water Gymkhana

Avui ha estat un dia mooolt diferent i ple d'aventures!
Hem començat el dia acabant les feines que teníem pendent, fent anglès i una mica de llibre de vacances.
Després ja ens hem posat el biquini i el banyador, preparats per la Gymkhana.
Quan hem estat tots a baix preparats, la Marta ens ha dividit per grups i hem començat la water gymkhana, en aquesta hi havia cinc proves, en una d'elles havíem d'omplir gots d'aigua amb la boca fent viatges a la font, a l'altre havíem de transportar nous amb una cullera sota un pluja d'aigua, en una tercera havíem d'aconseguir ficar pilotes de tenis dins d'una baldufa gegant, en la quarta intentàvem agafar una poma amb la boca en una ferrada plena d'aigua, i per últim també havíem d'intentar agafar caramels en unes ferrades plenes de farina. 
Us podeu imaginar com de guapos estàvem abans de la remullada final. En aquesta avui hi teníem globus d'aigua, ferrades gegants, una mica de tot per poder acabar la Water Gymkhana per "todo lo alto".
La setmana que ve ja us informem que farem remullada tots cada dia, ja que la calor apreta i els nens/es ho agraeixen, i recordeu que si algú no es vol mullar, no és mullarà!
També ja us avisem de que l'últim dia del Casal farem una petita sortida al Parc del Ferrocarril, allí esmorzarem i farem jocs.
De moment res més, acabeu d'aprofitar el cap de setmana i que la canalla descansi que la setmana vinent serà potent, que arriben The Incredibles!
Fins dilluns!





No hay comentarios:

Publicar un comentario