8 jul 2019

COMENCEM LA 3A SETMANA DEL NOSTRE CASAL


HOLA A TOTHOM!!

Avui hem iniciat la tercera setmana del casal! Vols saber com? Us ho expliquem a continuació!
Hem anat tots els nens al teatre a fer l’acollida, des dels més petits als més grans. Sabeu qui ens esperava?
L’Artadi,

un científic molt avispat i intel·ligent, amb qui hem rigut molt! Ens ha explicat que aquesta setmana treballarem dues intel·ligències: la musical i la matemàtica!

Això significa que ballarem i jugarem...pinta molt bé aquesta setmana!



A continuació, hem anat a les nostres classes i, després del "repassem" hem fet activitats divertides com dissenyar amb plastilina notes musicals, jugar al Just Dance, etc.


Després ha arribat l’hora del pati, així que hem esmorzat per agafar forces i hem jugat tots junts, què bé ens ho passem!




Un cop finalitzat el temps d’esbarjo, els de P3 i P4 hem mogut una mica l’esquelet amb una cançó que ens encanta però no us la podem dir...aviat sabreu el perquè! Acte seguit, hem fet l’activitat estrella del casal: la remullada! Hem gaudit moltíssim mullant-nos i jugant amb les joguines d’aigua!
Els nens de P5 i Primària hem fet unes altres activitats. Els més grans i els de 2n, hem anat a la sala de les peces; P5 i 1r, ens hem quedat al pati jugant a l'aranya. Seguidament, hem fet canvi i els de P5 i 1r hem pujat a la Monkey Room on hem deixat una estona de joc lliure i després hem muntat un circuit molt entretingut. Se'ns ha passat el temps volant! MÉS FOTOS!!


Això és tot per avui! Com ja veieu, estem molt entretinguts i ens ho passem pipa gaudint de la gran varietat d’activitats que ens ofereix el casal!
We love it!

No hay comentarios:

Publicar un comentario