9 jul 2019

Dimarts NON STOP!

Aquest dimarts no hem parat!


Els més petits del Casal hem començat el dia amb la manualitat:
un gelat!
I és que amb aquesta calor hem de fer coses refrescants! Quina llàstima que no ens el podem menjar perquè ens ha quedat super bé.





Després hem anat al pati a esmorzar amb tots els companys. Hem donat per finalitzat l’esbarjo amb el ball sorpresa que us estem preparant, però shhh! És un secret! Quan hem acabat de ballar, els nens i nenes de P3 i P4 hem anat a la Monkey Room a fer un circuit molt entretingut i divertit.




Els monitors ens han fet Storytelling amb la lectura en anglès de l’Elmer! Quin elefant tan maco… amb ell , hem après que ser diferent és bo i no hem d’excloure a ningú per això. 
Al cap d’una estona, ens hem adonat que se’ns ha fet l’hora i és que al Casal el temps passa volant!

Els més grans, P5 i Primària, hem començat el dia amb l’estona de “Repassem”. Seguidament, com els més petits, hem començat la nostra manualitat:

un ventall
per suportar de la millor manera aquesta calor! Ja podeu veure a les fotografies que ens han quedat “la mar de bé!”. 
Després, hem anat al pati i, finalment, ha arribat el moment més desitjat del dia… la REMULLADA! El millor remei per combatre aquesta caloreta!


Per cert, com que aquesta setmana estem descobrint la intel·ligència musical, a les classes i al pati no parem de cantar i ballar!



Ah! I recordem que, avui hem felicitat al Dídac de P4 perquè és el seu aniversari! FELICITATS DÍDAC!

Recordem per demà que… “Tots sobre rodes!”; no oblideu el vostre patinet, bicicleta o patins!

No hay comentarios:

Publicar un comentario