13 jul 2021

DIMARTS VENTÓS!!💨💨💨

 Avui ha estat un dia fantàstic! No ha fet la calor d’aquests dies i hem pogut aprofitar per fer més experiments, gaudir i seguir aprenent i jugant.


Els nens i nenes de P3 i P4 hem començat repassant el nostre quadernet d’estiu. A P3 hem fet bombolles de colors, una activitat divertidíssima on hem pogut gaudir moltíssim plegats. A P4 en canvi, hem fet jocs de motricitat fina. 

A més a més, tots i totes hem fet                   collarets i polseres amb macarrons de colors, hem explicat un conte en anglès i hem acabat el dia pintant un titella del conte molt i molt xulo! L’heu vist a casa? Us ha agradat tant com a nosaltres?

Els gelats, els policies, els unicorns i els ponis hem passat un dia genial. 






Els recicladors, els superpower, els camaleons i els superherois hem començat fent les dues pàgines del quadern. En fer-ho tots junts, és molt més divertit. Mesurem, pesem, escrivim, llegim… Després hem acabat els collarets i polseres que vam començar ahir. Els macarrons ja estaven ben secs així que només ha calgut dissenyar-ho i gaudir-ho. Ens han quedat molt originals i anàvem tots i totes ben conjuntats! Quina il·lusió ens ha fet emportar-nos-los cap a casa! Seguidament, hem anat a esmorzar i hem jugat al pati. No hem pogut mullar-nos, però sí que hem pogut jugar, i molt! Després de l’esbarjo hem pujat a la classe a fer un experiment molt creatiu i naturalista. D’aquí a uns dies podreu veure’n el resultat… SORPRESA!!


Un dia més de casal és un dia més de diversió assegurada!


DEMÀ MÉS I MILLOR!!! més fotos!! 📷

No hay comentarios:

Publicar un comentario