14 jul 2021

QUIN CASAL MÉS ENTRETINGUT! ⛱

 Hem arribat a l’equador del nostre fantàstic casal! Grans i petits estem gaudint molt d’aquests dies plens d’activitats la mar de divertides!


Els petits del casal (els Policies, els Gelats, els Ponis i els Unicorns) hem començat el dia fent dues pàgines del quadernet de vacances. Seguidament, hem fet un super experiment on hem descobert que els líquids, a vegades, no es barregen! 

Com que el temps no ens ha acompanyat, després del pati, no hem pogut fer remullada. Però, per compensar-ho, hem anat d'excursió al Nazareno on hem fet moltes activitats molt divertides! Quin dia més mogut!


Els més grans, és a dir, els Recicladors (3r-6è),  els Camaleons (2n), els Superpowers (1r) i els Superherois (P5), hem començat el nostre dimecres amb el “Repassem”! 

A continuació, hem fet la sessió de TIC; els nens i nenes de P5 i 1r, han fet jocs amb l’IPAD i els més grans han anat a la sala d’ordinadors a crear un joc amb la plataforma Kahoot! Hem après molt! 

Després, hem anat al pati a esmorzar i a jugar a jocs en equip com el bàsquet i fútbol! Quan ha acabat l’hora de l’esbarjo, hem fet el “Sobre rodes” amb un circuit genial que ens han preparat els premonitors! Ens ho hem passat d’allò més bé! Tenim ganes que arribi demà per gaudir del “Masterxef” i la nostra “Remullada”! Yuhu!