28 jul 2021

DIMECRES EN BONA COMPANYIA!!

 Últim dimecres del Casal! Sembla mentida que els dies passin tan de pressa, però quan la companyia és bona i hom gaudeix del moment, el temps passa volant!


Avui els Policies, els Gelats, els Ponis i els Unicorns hem començat el dia amb el repassem. A continuació, un grup d’infants, hem fet un experiment en el qual hem observat com l’aigua amb color viatja d’un got a un altre per art de màgia! Ha estat molt curiós! Alhora, uns altres nens i nenes han llegit i realitzat les titelles d'un conte. Després del pati, hem jugat i s'ha fet l'experiment als qui faltava! Que bé ens ho hem passat!




D’altra banda, els recicladors, els superpower, els camaleons i els superherois hem començat fent les dues pàgines del quadern de vacances, com cada matí. Després del “Repassem”, hem fet sessió TIC; els més petits, hem anat a la sala d’informàtica, i els grans, ens ho hem passat d’allò més bé jugant amb l’IPAD a concursos del Kahoot que hem creat nosaltres mateixos! Ha estat una competició molt emocionant! A continuació, hem baixat a esmorzar. Quan hem acabat, hem jugat a jocs cooperatius, com la cursa a tres potes, de relleus en parelles, etc. i ens hem posat sobre rodes per fer el circuit mega divertit que ens han preparat els premonitors!



Com veieu, estem gaudint al màxim d’aquests darrers dies de Casal! Demà més i millor!

       MÉS FOTOS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario