29 jul 2021

PANCAKES I GOFRES; PATINETS I AIGUA... QUINA FESTA!

 

Falten només dos dies per acabar el casal i hem d’aprofitar el temps al màxim! Així que de bon matí  no hem parat de fer activitats, experiments, jocs, etc.


Els policies, els gelats, els ponis i els unicorns hem repassat amb el quadern d'estiu i després hem fet de xef preparant un bon pancake amb xocolata de tota mena, nata muntada i cereals. Ens ha encantat aquesta recepta!

Després hem anat sobre rodes, fent un circuit ben diferent, passant per tots els patis i per acabar el matí hem fet unes medalles, que ens endurem demà per tenir un gran record del casal!






Els Camaleons hem tornat a passar pel tobogan d'aigua i hem sigut tots uns artistes decorant els gofres, alguns fins i tot ens hem decorat la cara!



Els recicladors i els superpower, hem fet repassem, després hem preparat l’experiment de demà (pintar amb "cubitos" de gel de diferents colors); cada nen s’ha inventat un color experimentant amb la gamma de colors de les pintures i colorant que teníem. A continuació, hem fet el summer xef. Després d’esmorzar, hem gaudit d’una bona estona de remullada!






Ens veiem demà en l’últim dia de casal!

No hay comentarios:

Publicar un comentario