28 jun 2021

. πŸŽ€ π’žπŸ˜π“‚π‘’π“ƒπ’Έπ‘’π“‚ 𝑒𝓁 π’Έπ’Άπ“ˆπ’Άπ“ 𝒹'π‘’π“ˆπ“‰π’Ύπ“Š π‘€π’Άπ“ƒπ“Žπ’Άπ“ƒπ‘’π“‰ 𝟀❤𝟀𝟣 πŸŽ€


.  πŸŽ€  π’žπŸ˜π“‚π‘’π“ƒπ’Έπ‘’π“‚ 𝑒𝓁 π’Έπ’Άπ“ˆπ’Άπ“ 𝒹'π‘’π“ˆπ“‰π’Ύπ“Š π‘€π’Άπ“ƒπ“Žπ’Άπ“ƒπ‘’π“‰ 𝟀❤𝟀𝟣  πŸŽ€  

 DesprΓ©s d’haver acabat un curs ben difΓ­cil, avui els nens i nenes hem tornat a l’escola per gaudir del Casal d’Estiu mΓ©s divertit de Reus!


Per comenΓ§ar, uns superherois han contactat amb nosaltres per demanar-nos ajuda, ja que actualment, el planeta estΓ  molt contaminat. Per tant, els superherois de les 3 “R” ens han demanat que els ajudem a millorar el planeta entre tots!


Hem aprΓ¨s el significat de les 3 “R”: REDUIR, REUTILITZAR I RECICLAR! 

Durant tot el casal ajudarem als superherois de les 3 “R” a millorar el planeta i medi ambient! MANYANET GOES GREEN!


Els nens i nenes de P3 hem triat el nom del grup, ens diem “Els Dofins!”. Ens hem conegut, hem fet un mural, hem jugat i ens ho hem passat d’allΓ² mΓ©s bΓ©!


Els nens i nenes de P4 hem decidit que el nostre grup sigui el “Super Green”. Ens hem conegut, hem fet un mural i per acabar, ens hem remullat!




Els nens i nenes de P5 ens direm “Els Superherois!”. Per tal d’ajudar als nostres amics a millorar el planeta. A mΓ©s, ens hem conegut, hem fet un mural i tambΓ© hem fet un dibuix d’estiu a l’ordinador! Ha estat molt divertit!


Els nens i nenes de 1r i 2n de PrimΓ ria hem decidit que serem els “Super Lleons!” GRRRR! Ens hem conegut, hem fet un mural amb pintures, hem creat un dibuix d’estiu a l’ordinador i hem jugat al mocador! Que divertit!




Per acabar, els nens i nenes de 3r a 6Γ¨ de PrimΓ ria serem “Els Recicladors!”. Reciclarem tot el que puguem, n’estem segurs! Ens hem conegut, hem fet un mural, hem creat un dibuix d’estiu a l’ordinador i hem jugat a diferents jocs molt divertits! 


π”½π•€β„•π•Š π”»π•€π•„π”Όβ„‚β„π”Όπ•Š!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario