30 jun 2021

DIMECRES PLUJÓS

 Tot i que ha plogut, el dia d’avui ha sigut d’allò més productiu, els nens i les nenes del Casal més divertit de Reus, s’ho han passat pipa.


Els Dofins hem començat la treball manual de la setmana, hem jugat a enfilar i hem mogut l’esquelet ballant moltíssim!!! 




Els Super Green hem començat el quadern d’estiu, després hem fet una treball manual xulíssi i per acabar hem ballat una estona. Que bé ens ho hem passat!


El grup dels Superherois

hem començat el quadern d’estiu, hem jugat a la ‘bomba’, al ‘mocador’ i al ‘Pato-Pato-Oca’. També ens hem divertit molt amb el ‘Just Dance’ i finalment hem utilitzat els iPads. Ha estat genial!


Els Super Lleons hem començat el quadern d’estiu i hem  gaudit d’una bona estona amb els jocs dels iPads. Després del pati hem fet el Sobre Rodes amb els nostres patins i patinets. Finalment, hem acabat el dia amb jocs dirigits com ara la gallineta cega i el joc d'arrencar els ‘petos’. Ha estat molt divertit!!!


Per últim, els Recicladors hem començat el dia fent dues pàgines del quadern de vacances. Després hem fet jocs dirigits, com són la gallineta cega i també el "Qui soc?", després del pati hem jugat amb els iPads i finalment hem acabat el dia fent el Sobre rodes amb els nostres patinets, ens ho hem passat d'allò més bé!






No hay comentarios:

Publicar un comentario